فهرست مطالب

محصولات پیشنهادی پونیک دارو

دیگرمقالات پونیک دارو

جفت پایین

جفت پایین

جفت پایین در بارداری چیست؟

پس از بارور شدن تخمک و انتقال آن به بخش داخلی رحم عضوی بسیار مهم برای رشد و تکثیر رویال شکل می گیرد که جفت نامیده میشود.

جفت در بخش‌ های مختلف رحم قرار گرفته و مسئولیت و وظیفه رساندن مواد مغذی و اکسیژن به جنین را بر عهده می‌ گیرد.

به طور کلی جفت به لایه های داخلی رحم متصل میشود و تا زمان زایمان در یک جای ثابت قرار می‌ گیرد.

اما گاها پیش می آید که جفت در نزدیکی دهانه رحم قرار گرفته و اصطلاحاً به آن جفت پایین گفته میشود.

جفت پایین در ماه های اولیه بارداری خطری نخواهد داشت اما با افزایش سن جنین فرد باید مراقبت های بیشتری را در پیش بگیرد.

زیرا پایین بودن جفت برای خانم های باردار مشکلات و دردسرهای را به همراه خواهد داشت که از مهمترین آنها می توان به خونریزی و یا لکه بینی در دوران بارداری اشاره کرد.

وجود جفت پایین در بانوان باردار باعث میشود تا افراد نتوانند زایمان طبیعی را انجام دهند و فرد مجبور میشود که برای خروج جنین از رحم تنها روش سزارین را انتخاب کند.

گاها این سوال مطرح است که آیا جفت پایین خطرناک است و می تواند سلامت جنین را به خطر بیندازد یا خیر.

به طور کلی باید بدانید که پایین بودن جفت در رحم هیچ گونه خطری برای نوزاد ندارد بلکه با افزایش سن بارداری تنها محدودیت های بیشتری را برای مادر به همراه می آورد.

فرد باید بیش از قبل از سلامت خود محافظت کرده تا خطرات و عوارض جانبی آن را متحمل نشود.

نکته مهمی که باید بدانید این است که پایین بودن جفت به‌ طور قطعی باعث سقط جنین نمیشود و فرد با استراحت بیشتر و عدم روابط جنسی می تواند از سلامت خود محافظت کند.

اگر شخصی با وجود جفت پایین فعالیت های بدنی زیادی انجام دهد ممکن است خونریزی های شدید و یا لکه بینی های پیوسته را تجربه کند.

این امر برای بانوان نگران کننده است و البته پزشکان توصیه و تاکید فراوان دارند که به هیچ عنوان شخص نباید خود را در چنین شرایطی قرار دهد.

اگر پزشک متوجه شود که جفت در قسمت پایینی رحم قرار دارد با حذف فعالیت های غیر ضروری به بانوان توصیه می کنند که مدت زمان استراحت را بیشتر کرده و به هیچ عنوان پیاده روی های طولانی مدت را انجام ندهند.

جفت پایین در بارداری چیست؟

جفت پایین در بارداری چیست؟

بهتر است این افراد به جای استفاده از پله از وسایلی مانند آسانسور استفاده کنند و باید هرگونه اضطراب و استرس را در این دوره حساس از خود دور کنند.

پایین بودن جفت باعث مسدود شدن دهانه رحم میشود و حتی اگر جنین در هفته های آخر بارداری چرخش درستی داشته باشد و سر در قسمت پایین قرار بگیرد باز هم مادر نمی تواند زایمان طبیعی را انجام دهد.

پایین بودن جفت در هفته های اولیه بارداری توسط سونوگرافی و عکسبرداری مشخص میشود و این مهم است که پزشکان با توجه به موقعیت قرارگیری جفت مراقبت های ضروری را به بانوان اعلام کرده تا بهتر بتوانند از سلامت خود و جنین محافظت کنند.

امروزه دلایل قطعی برای پایین بودن جفت در بارداری پیدا نشده است اما متخصصان خیلی سریع و راحت می توانند از عواقب و عوارض پایین بودن جفت جلوگیری کنند.

به شرط آنکه مادر به توصیه پزشک عمل کرده و برای پیشگیری از خونریزی و سایر آسیب ها تمامی توصیه های گفته شده توسط متخصصان را انجام دهد.

جفت در هر قسمت از رحم که قرار بگیرد وظیفه رساندن مواد مغذی و اکسیژن را به جنین انجام خواهد داد.

اما این شرایط ممکن است برای بانوان کمی نگران کننده باشد و محدودیت‌ های زیادی در نه ماه های بارداری و هنگام زایمان برای آنها به همراه می آورد.

جفت در هر قسمت از رحم کارایی مناسب خود را انجام می دهد و پایین بودن یا بالا بودن جفت هیچ گونه تاثیری بر رشد جنین نداشته و آسیبی به آن وارد نمی کند.

درمان جفت پایین

درمان جفت پایین

درمان جفت پایین

پس از تعیین موقعیت و نحوه قرارگیری جفت در رحم پزشکان مراقبت‌ های خاص را برای موارد نادر به افراد اعلام می‌ کنند.

اما باید بدانید که پایین بودن جفت در رحم بیش از دیگر حالات نیاز به مراقبت دارد و پزشکان هیچ نوع درمان طبیعی و یا جراحی را برای جابجایی جفت در رحم انجام نخواهند داد.

تنها به بانوان توصیه می کنند که با مراقبت های دقیق تر از هر گونه خونریزی و اتفاق ناگوار در روند بارداری جلوگیری نمایند.

اگر مادر بتواند به درستی از سلامت خود محافظت کند تا پایان بارداری هیچ گونه خطری سلامت جنین را تهدید نخواهد کرد اما بی توجهی به موقعیت جفت پایین می تواند عواقب مانند لکه بینی، خونریزی و یا آسیب به جنین را برای افراد به همراه آورد.

بانوان با وجود قرار گرفتن جفت در دهانه رحم که پایین ترین بخش رحم می باشد ممکن است در ماه های مختلف بارداری خونریزی و یا مشکلات دیگر مانند لکه بینی های مداوم را تجربه کنند.

اما پزشکان و متخصصان به افراد توصیه می کنند که با وجود جفت پایین استراحت خود را بیشتر کرده و هرگونه رابطه جنسی واژینال را نیز حذف کنند.

نداشتن فعالیت ورزشی و مراقبت بیشتر کمک می کند تا ضمن داشتن جفت پایین خطری سلامت مادر و جنین را تهدید نکند.

اگر نیاز باشد پزشکان بستری در مراکز درمانی را برای فرد الزامی دانسته تا تحت مراقبت‌ های بیشتر بتوانند با مصرف هر گونه داروی تجویزی از طرف پزشک سلامت جنین را حفظ کنند.

اگر در ماه های اولیه بارداری متوجه جفت پایین میشوید و عوارض آن را تجربه می کنید باید بدانید که با استراحت مطلق می توانید هر گونه حادثه ناگوار را برطرف نمایید و بارداری بدون خطر را با سلامت کامل سپری خواهید کرد.

مسئله ای که باید بدانید این است که مادر و جنین هیچ گونه ارتباطی به موقعیت قرارگیری جفت ندارند و زمانی که جفت در قسمت پایینی رحم واقع میشود تنها چند مراقبت می تواند سلامت مادر و جنین را تضمین کند.

روش های دارویی خاصی برای جابجایی موقعیت جفت وجود ندارد و اگر شخص با عوارض احتمالی جفت پایین مواجه شود در این صورت پزشکان می‌ توانند روش های درمانی را انجام داده تا موقعیت جنین را به اثبات برسانند.

اگر بر اثر جفت پایین مشکلاتی مانند خونریزی و لکه بینی بروز پیدا کند پزشکان برای کمتر شدن خطر و پیشگیری از کم خونی مادر می توانند دارو درمانی را انجام دهند و در مواردی پزشکان سرکلاژ را الزامی دانسته تا موقعیت جنین را در رحم مادر حفظ کنند.

یکی از روش های درمانی مناسب برای متوقف کردن خونریزی و لکه بینی در بارداری به واسطه وجود جفت پایین این است که فرد از داروهای حاوی پروژسترون استفاده کند.

در مواردی پزشکان پروژسترون را به صورت تزریقی و در موارد دیگر به صورت شیاف واژینال برای شخص تجویز می کنند تا هر گونه خطرات احتمالی که به واسطه پایین بودن جفت ممکن است اتفاق بیفتد را نیز کاهش دهند.

در مواردی پایین بودن جفت نیاز به مصرف همچنین داروهایی نخواهد داشت و شخص تنها با استراحت مطلق می تواند دوره بارداری را بدون خطر سپری کند.

اما اگر پزشکان تزریق آمپول پروژسترون و مصرف داروهای حاوی پروژسترون را برای شما الزامی می دانند بهتر است که حتماً طبق نظر پزشک از آنها استفاده کرده تا سلامت جنین و مادر به این واسطه حفظ گردد.

دارو برای جفت پایین

دارو برای جفت پایین

دارو برای جفت پایین

در ماه های اولیه بارداری پس از انجام سونوگرافی بانوان متوجه خواهند شد که جفت در کدام موقعیت قرار گرفته و اگر پزشک تشخیص دهد که با جفت پایین و جفت سرراهی مواجه است شخص ررا ملزم به انجام مراقبت‌ های خاص می کند تا بتوانند سلامت جنین را حفظ کنند.

لکه بینی با وجود جفت پایین کاملاً عادی به نظر می‌ رسد اما پزشکان استراحت مطلق را الزامی دانسته تا از عوارض بیشتر جلوگیری نمایند.

این تصور برای برخی از افراد وجود دارد که راه حل های درمانی و دارویی برای جابجایی جفت وجود دارد، اما این تئوری اشتباه است و جفت در هر موقعیتی که قرار بگیرد تا پایان بارداری در همان نقطه قرار گرفته و جابجا نخواهد شد.

اما زمانی که پزشک وجود جفت پایین را به طور قطعی تشخیص می دهد سعی دارد تا با انواع داروهای حاوی پروژسترون دوران بارداری را برای بانوان آسان تر کند.در ماه های اولیه بارداری به محض تشخیص جفت پایین پزشک تزریق و یا مصرف داروی پروژسترون را الزامی دانسته تا بتوانند سلامت جنین و موقعیت جفت را حفظ کنند.

پروژسترون تاثیر بسیار زیادی بر سلامت جنین و لانه گزینی آن دارد و اگر این دارو برای شخص تجویز شود بهتر است که حتماً در زمان بندی مناسب و با دوز مشخص از آن استفاده کنند.

به طور کلی هیچ روش خاصی مانند جراحی جهت جابجایی جفت وجود ندارد و تنها کاری که پزشک می تواند انجام دهد با مصرف پروژسترون از خونریزی و سقط جنین جلوگیری خواهد کرد.‌

این نکته بسیار مهم است که در زمان درست و با دوز مشخص از پروژسترون استفاده کنید تا عملکرد درست خود را بر سلامت رحم و جفت ایفا کرده و خطر سقط جنین و خونریزی های شدید را تا حد بسیار زیادی کاهش می دهد.

معمولا مصرف پروژسترون به صورت روزانه می باشد و نباید از مصرف این داروی مهم غافل شوید، شاید جالب باشد بدانید که پروژسترون بر عروق رحم تاثیر مستقیم دارد و منجر به ساخت و نگهداری جفت سالم خواهد شد، با این شرایط خطری سلامت جنین و جفت را تهدید نکرده و در طی بارداری مادر با خونریزی های خفیف تا شدید مواجه نخواهد شد.

مصرف پروژسترون که دارویی موثر در بارداری می باشد به ضخیم تر شدن پوشش رحم کمک می کند و لانه گزینی خیلی دقیق تر و بهتر انجام میشود این شرایط باعث میشود تا در طی بارداری خطر سقط، جنین را تهدید نکرده و دهانه رحم از هر نوع باکتری محفوظ می ماند.

مصرف برخی از انواع داروها مانند پروژسترون کمک می‌ کند تا دوران بارداری را با سلامت کامل و خطرات کمتر طی کنید اما باید بدانید که در این دوره حساس دارو درمانی چندان کاربرد نداشته و ممکن است تاثیرات منفی آن را بر سلامت جنین مشاهده کنید.

با این حال بهتر است که با وجود جفت پایین به پزشکانی مراجعه کنید که بهترین روش را برای حفظ جنین و جفت در اختیار شما قرار می دهند و هرگونه دارو به جز پروژسترون را با احتیاط بیشتر مصرف کنید.

هرگونه داروها می‌ تواند عوارض طولانی مدت را بر سلامت مادر و جنین اعمال کرده و در این شرایط دیگر نمی‌ توان وضعیت را به حالت اول باز گرداند.

اما باید بدانید که داروی پروژسترون در موارد عادی و با وجود جفت پایین روشی موثر و کاربردی برای حفظ سلامت جنین است و از سقط و یا زایمان زودرس جلوگیری خواهد کرد.

با درود

مصرف کننده گرامی در صورت نیاز به مشاوره و یا خرید محصولات پونیک دارو لطفاً به شماره:

09135688369

در پیام رسان ایتا پیام دهید.